Antena 3 CNN Actualitate Imagini incredibile cu oameni care nu se pot numi părinți - Și-au forțat copiii să trăiască în mizerie doar pentru că ei erau niște drogați!

Imagini incredibile cu oameni care nu se pot numi părinți - Și-au forțat copiii să trăiască în mizerie doar pentru că ei erau niște drogați!

3.jpg
24 Aug 2015   •   11:22

Doi părinți din Marea Britanie și-au lăsat copiii sa zacă în mizerie, într-o casă infestată de insecte. Scott Higgins, în vârstă de 42 de ani, și Lisa Doxey, de 39 de ani, și-au neglijat grav cei cinci copii, lăsându-i fără mâncare sau hârtie igienică pentru că toții banii lor erau folosiți pentru a-și cumpăra droguri. Cele patru fete și un băiat dormeau pe o saltea infestată cu păduchi, iar podeaua casei era acoperită cu urină și excremente. Baia nu părea să fi fost folosită și era plină de mucegai, în timp ce un miros greu învăluia întreaga casă.

Copiii au ajuns să fure pentru a avea strictul necesar. În plus, își păstrau prânzul primit la școală pentru a avea ce mânca acasă. Copiii au trăit în aceste condiții din septembrie 2011 până în aprilie anul trecut, atunci când au fost salvați de autoritățile britanice. Oamenii care nu se pot numi părinți au fost condamnați la 3 ani și jumătate de închisoare.

×
Subiecte în articol: droguri mizerie Marea Britanie inchisoare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close