Antena 3 CNN Actualitate Imagini halucinante surprinse în Capitală. Controlorii RATB au sechestrat un bărbat

Imagini halucinante surprinse în Capitală. Controlorii RATB au sechestrat un bărbat

hal.jpg
08 Dec 2015   •   16:02

Un bărbat a fost reţinut, vinerea trecută, de trei controlori RATB, informează DCnews.ro. 

Incidentul a decurs astfel: bărbatul prins fără bilet a fost amendat de controlori. Bărbatul a vrut să achite amenda şi le-a dat o bancnotă de 100 de lei, unul dintre controlori i-a eliberat cardul de suprataxă, un al doilea controlor i-a dat restul 50 de lei, iar ulterior, i-a dat restul şi cel care îi tăiase chitanţa de suprataxă.

După ce bărbatul şi-a primit cardul de suprataxă şi cei 100 de lei a vrut să plece, doar că angajaţii RARB şi-au dat seama de greşeală şi l-au reţinut cu forţa, rezultând o îmbrânceală care a atras atenţia trecătorilor.

Întregul incident poate fi văzut în filmuleţele alăturate.

Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, a anunțat că a fost demarată o anchetă. "RATB a deschis o anchetă internă. Precizez că nu toleram un astfel de comportament din partea angajaților noștri și vom trata acest caz cu maximă exigență", a anunțat Constantin Tobescu, potrivit DC News.

Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, a anunțat că după videoul publicat de DC News în legătură cu sechestrarea unui bărbat de către controlorii RATB, a fost demarată o anchetă.

"RATB a deschis o anchetă internă. Precizez că nu toleram un astfel de comportament din partea angajaților noștri și vom trata acest caz cu maximă exigență", a anunțat Constantin Tobescu.

- See more at: http://www.dcnews.ro/ancheta-dupa-ce-controlorii-ratb-au-sechestrat-un-barbat-video-exclusiv_491441.html#sthash.3Cb10P9E.dpu

×
Subiecte în articol: RATB amenda bătaie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close