Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu Florian Coldea care s-a dus cu scuterul la controlul judiciar

Imagini cu Florian Coldea care s-a dus cu scuterul la controlul judiciar

Florian Coldea
Florian Coldea a venit cu motocicleta să semneze controlul judiciar. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iun 2024   •   18:02

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, a fost surprins, astăzi, venind la Poliţie pe o motocicletă electrică pentru a semna controlul judiciar.

Florian Coldea este cercetat penal de Direcția Națională Anticorupție, pe control judiciar, sub cauțiune și trebuie să se prezinte periodic la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar.

Astăzi însă, fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații a venit la Poliţie pe motocicleta electrică. 

El a fost surprins de reporterii Antena 3 CNN ieșind de la Poliție cu o cască în mână, după care s-a urcat pe motocicletă și a plecat, fără a da declarații presei cu privire la dosarul în care este cercetat, la denunțurile care curg în continuare la DNA pe numele său.

Între timp, ies la iveală noi informații despre relaţiile lui Florian Coldea cu Guvernul lui Edi Rama. 

În urma scandalului din România, jurnalistul Vladimir Karaj,care face parte dintr-o rețea de jurnaliști internaționali, a cerut guvernului din Albania un răspuns oficial despre activitatea lui Florian Coldea. 

Potrivit acestuia, guvernul albanez nu a furnizat multe detalii despre ce se întâmplă sau ce a făcut generalul Coldea, dar după acuzațiile din România guvernul albanez l-ar fi luat sub protecție pe fostul general SRI. Mai mult, primul ministru a spus că a beneficiat de sfaturi, de consiliere pentru securitatea lor din partea lui Florian Coldea. 

Întrebat dacă are informaţii cu privire la faptul că Florian Coldea şi-ar continua şi acum activitatea de consilier pentru guvernul albanez, jurnalistul a spus că nu există un raport din partea guvernului care să ateste că Florian Coldea ar fi fost dat afară sau concediat. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Femeia acuzată că a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari se apără
x close