Antena 3 CNN Actualitate Imagini care prezintă "relaţia" lui Doru Măgaru' cu Poliţia din Craiova (VIDEO)

Imagini care prezintă "relaţia" lui Doru Măgaru' cu Poliţia din Craiova (VIDEO)

Imagini care prezintă "relaţia" lui Doru Măgaru' cu Poliţia din Craiova (VIDEO)
01 Sep 2009   •   22:08

Sinteza Zilei a prezentat marţi imagini care îl au ca protagonist pe Doru Petrescu, zis Măgaru', implicat într-un conflict cu Poliţia din Craiova. Doru Petrescu este afaceristul craiovean care a stat la masă cu Traian Băsescu, la Băileşti, în urmă cu câteva zile.

În presă au apărut informaţii legate de mai multe acuzaţii de ultraj şi evaziune fiscală care i-au fost aduse de-a lungul timpului afaceristului craiovean. Totuşi, Doru Măgaru' a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu a avut niciodată probleme cu justiţia, singurul dosar penal care i-a fost întocmit fiind pentru că nu a avut buletinul la el într-o seară.

"Niciodată nu am fost interogat la bară. Am avut probleme cu Poliţia. Ultima oară mi s-a făcut dosar penal pentru că nu aveam buletinul la mine, într-un bar, într-o seară la o razie. Acest dosar s-a soluţionat. Evaziune fiscală nu ştiu de unde am avut, pentru că eu nu fac comerţ, fac producţie" a spus Doru Măgaru.

Doru Petrescu are o fabrică de încălţăminte care produce pentru o renumită marcă de lux din Italia. El consideră că şi-a "câştigat" renumele de interlop din cauza invidiei celor din jur. Cu toate acestea, recunoaşte că a fost prieten cu şeful lumii interlope din Craiova, Mihai Pârvu, zis Caiac.



Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close