Antena 3 CNN Actualitate Imaginile terifiante pe care le văd tot mai frecvent polițiștii de frontieră de la granița de Est a României

Imaginile terifiante pe care le văd tot mai frecvent polițiștii de frontieră de la granița de Est a României

Polițiștii români de frontieră, aflați la granița de Est văd tot mai des imagini terifiante, la doar câțiva kilometri de teritoriul nostru.

de Ioana Mircea    |    07 Sep 2023   •   19:36

Sindicatul Europol a făcut publice pe rețelele de socializare imaginile pe care le văd polițiștii români de frontieră la granița de Est a României.

Este vorba de explozii multiple, care se petrec la doar câțiva kilometri de teritoriul nostru.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În cursul ultimelor nopți, la frontiera României cu Ucrainasi aproape de cea cu Republica Moldova, o serie de rachete și drone au fost prezente pe cer, la o frecvență destul de ridicată. În imagini sunt atacurile rusești asupra porturilor ucrainiene Reni și Izmail.

Citește și: Primarul din Ceatalchioi cere strămutarea localnicilor afectați de explozia dronelor rusești. Condițiile pe oamenii le-ar putea primi

Cu războiul foarte aproape de graniță, Guvernul propune măsuri de austeritate și reduceri de posturi în structurile de apărare, ordine publică și siguranță națională", a transmis Sindicatul Europol.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close