Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase şi Mădălin Voicu au sesizat Parchetul în cazul "autodenunţului" lui Robert Turcescu

Ilie Năstase şi Mădălin Voicu au sesizat Parchetul în cazul "autodenunţului" lui Robert Turcescu

plangeee.jpg
Sursa foto: Foto captura Antena 3
26 Sep 2014   •   12:45

Fostul tenisman român, senatorul Ilie Năstase şi deputatul Mădălin Voicu au depus, vineri, la Parchetul General, o sesizare prin care cer un răspuns oficial din partea instituţiei cu privire la autodenunţul lui Robert Turcescu.

"Am considerat că este util să ştim din partea instituţiei şi al procurorului general dacă s-a luat vreo măsură sau a intrat în discuţie autodenunţul lui Turcescu. Ne interesează mai mult situaţia care ar fi putut deveni periculoasă, cu atât mai mult cu cât e vorba de siguranţa naţională", a declarat deputatul Mădălin Voicu.

"Nu este o glumă", a mai arătat deputatul.

Ilie Năstase a anunţat, a anunţat în exclusivitate pentru Antena 3,
în emisiunea "100 de minute" moderată de Sandra Stoicescu, că va începe demersurile pentru a afla adevărul în legătură cu declaraţiile lui Robert Turcescu.

Duminică, jurnalistul Robert Turcescu a dezvăluit pe blogul său că a fost locotenent colonel sub acoperire. Postarea intitulată "Mărturisire şi spovedanie" a fost însoţită de copii ale unui livret militar cu fotografia sa şi două ştate de plată. Pe livretul militar apare ştampila MApN - UM 02515.

×
Subiecte în articol: Robert Turcescu Ilie Nastase
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close