Antena 3 CNN Actualitate Prima imagine cu Marcel, suspectul crimei din Berceni, după ce a fost capturat de poliție

Prima imagine cu Marcel, suspectul crimei din Berceni, după ce a fost capturat de poliție

Antena 3 CNN a prezentat prima imagine cu Ilie-Marcel Șerbuc, posibilul ucigaș al fetiței de 12 ani, găsite moartă într-o canapea dintr-un apartament din București, după ce a fost ridicat de poliția din Olanda.

de Laura Dinu    |    12 Iun 2023   •   11:15

Anchetatorii l-au transportat pe bărbat, așa cum se observă în imagini, cu o mască pe ochi, spre locul unde a fost încarcerat. 

Șerbuc va fi dus astăzi în fața judecătorilor din Olanda care ar urma să decidă, în orele următoare, când îl vor trimite în țară pentru cercetări. 

Citește și: Ce făcea Marcel Şerbuc, suspectul crimei din Berceni, atunci când a fost prins

Din primele informații, bărbatul a recunoscut deja, într-o discuție cu mama lui, că a ucis-o pe copilă. 

Ilie Marcel Șerbuc a fost capturat după o acțiune a poliției române și a polițiștilor olandezi. Agenții românii au cerut ajutorul polițiștilor de acolo după ce au aflat informații potrivit cărora bărbatul s-ar ascunde pe teritoriul Olandei. 

Marcel Şerbuc era căutat de polițiștii din București, el fiind bănuit că a omorât-o pe Anamaria, fetița în vârstă de 12 ani a concubinei sale, iar apoi i-a ascuns cadavrul într-o canapea. Ulterior, atât el, cât şi iubita sa, respectiv mama fetiței, au plecat la muncă în Spania.

Procedural, Marcel Şerbuc urmează să fie extrădat acum în România pentru a fi audiat şi pentru a răspunde pentru faptele sale.

×
Subiecte în articol: ilie marcel serbuc
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close