Antena 3 CNN Actualitate IGPR anulează demiterea polițistului Valer Kovacs

IGPR anulează demiterea polițistului Valer Kovacs

Polițistul timișorean Valer Kovacs demis de conducerea IPJ Timiș prin aplicarea unor sancțiuni revine la muncă. Acesta a contestat măsura demiterii sale la IGPR, care a dispus anularea sancțiunilor care au făcut posibilă eliberarea sa din funcție. 

IGPR anulează demiterea polițistului Valer Kovacs
Foto: Facebook
21 Mai 2020   •   16:49

Valer Kovacs i-a scris premierului Ludovic Orban să îi spună că în stare de urgență, în care amenzile se ridicau și la 20.000 de lei, oamenii legii din Timiș aveau normă la amenzi. De acolo și până la sancțiuni care au dus la demiterea sa au mai fost doar câțiva pași.

”La data de 21 mai 2020, în temeiul art. 7 alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, cu modificările și completările ulterioare, în urma analizei plângerii prealabile realizate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, a fost dispusă revocarea dispozițiilor șefului Inspectoratului de Poliție Județean Timiș din 12 și 13 mai 2020, care au stat la baza încetării a raporturilor de serviciu în cazul unui agent de poliție, urmând ca Inspectoratul de Poliție Județean Timiș să dispună măsuri potrivit competențelor.”, a declarat într-un comunicat Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

×
Subiecte în articol: valer kovacs IGPR
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close