MASA DE PAȘTE. Printre prăjituri, cozonaci şi pască, românii fac loc pe masa de Paşte şi pentru torturile vedetă.
IDEI PENTRU MASA DE PAȘTE. Cofetarii muncesc peste program pentru a onora comenzile făcute cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Fac torturi în formă de iepuraşi înveliţi în frişcă, cu blat pufos şi cremă de ciocolată, ouă roşii învelite în marţipan, cu flori de ciocolată colorată şi pline de spumă de ciocolată în interior şi chiar şi torturi ce înfăţişează mieluşei.
IDEI PENTRU MASA DE PAȘTE. Cine nu vrea tort pe masa de Paşte, alege prăjiturile decorate cu figurine din marţipan sau ciocolată.
IDEI PENTRU MASA DE PAȘTE. Ca în fiecare an la loc de onoare stă pasca, iar patiserii se întrec în creativitate. Aceştia fac împletituri şi floricele din cocă, iar umplutura se transformă într-o cremă rafinată.
MASA DE PAȘTE. Cozonacul se vinde în cantităţi industriale. Fiecare laborator de patiserie vinde, zilnic, câteva mii de cozonaci în Săptămâna Mare.