Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Poliţist bătut după ce a încercat să oprească un motociclist minor (VIDEO)

Iaşi. Poliţist bătut după ce a încercat să oprească un motociclist minor (VIDEO)

Iaşi. Poliţist bătut după ce a încercat să oprească un motociclist minor (VIDEO)
21 Iun 2009   •   14:28

Legea junglei funcţionează foarte bine în traficul ieşean, iar victimă a căzut, de această dată, un poliţist. Acesta a fost luat la bătaie, după ce a încercat să oprească un motociclist. Omul legii a plecat în urmărirea lui, dar când să pună mâna pe el, a fost luat la bătaie de rudele motociclistului. Cazul este acum cercetat de procurori.

Motociclistul nu a oprit la un filtru organizat de poliţia rutieră din Iaşi, aşa că un agent a plecat după el şi l-a urmărit până în faţa unui local. După ce motociclistul l-a oprit, poliţistul a încercat imobilizarea lui, însă din bar au apărut trei persoane care au impiedicat intervenţia. Părinţii tânărului, însoţiţi de un prieten, au început să îl agreseze fizic şi verbal pe poliţist.

Rudele băiatului neagă vehement cum că l-ar fi lovit pe poliţist. Ei susţin că poliţistul l-ar fi bătut pe băiat şi că ei doar au intervenit să îl scoată din mâinile lui. Rudele nu s-au oprit aici cu declaraţiile. Au spus că băiatul nici măcar nu s-a suit pe motocicletă.

La locul incidentului au ajuns şi trupele speciale de interventie. Poliţistul a fost dus la spital, iar agresorii la Poliţia Rutieră. Aici, vreme de peste patru ore au avut loc audieri. A lipsit, însă, tânărul motociclist, de doar 17 ani, care a dispărut în timpul altercaţiei.

Ancheta este acum coordonată de procurorii ieşeni. Dacă se va dovedi că rudele motociclistului l-au agresat fizic pe poliţist, aceştia vor fi acuzaţi de ultraj şi riscă ani buni de închisoare.



Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close