Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. O fetiţă de trei luni a murit, după ce a fost ţinută în frig

Iaşi. O fetiţă de trei luni a murit, după ce a fost ţinută în frig

Iaşi. O fetiţă de trei luni a murit, după ce a fost ţinută în frig
30 Noi 2008   •   16:42

O fetiţă de numai trei luni a murit şi cele două surori ale ei sunt internate în spital deoarece au fost ţinute în frig de părinţi. Camera în care au fost găsite cele trei fetiţe nu avea nici o sursă de încălzire, iar mama lor a chemat medicii în momentul în care a vazut că fetiţa nu mai respiră, informează Mediafax.
Medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, a declarat:?"Tragedia s-a petrecut sâmbătă în comuna Mădârjac. Când am ajuns la faţa locului, copilul era într-o cameră neîncălzită, lipsită total de orice sursă de încălzire. Una dintre fetiţele gemene, de două luni şi trei săptămâni, era decedată deja de mai bine de o oră. Medicii nu au mai avut cum să o readucă la viaţă, era tardiv. Ar fi trebuit resuscitată în primele minute.?
Fetiţa care a decedat avea numai două luni şi trei săptămâni. Celelate două surori ale fetiţei au fost internate în Spitalul de Copii din Iaşi cu infecţii ale căilor respiratorii.
Poliţia a început o anchetă în acest caz, iar Direcţia pentru Protecţia Copilului Iaşi a fost sesizată în legătură cu condiţiile în care locuiau cele trei fetiţe.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close