Antena 3 CNN Actualitate Iarnă la 20 de grade în România

Iarnă la 20 de grade în România

Iarnă la 20 de grade în România
09 Feb 2007   •   09:55

Iarnă... cu 20 grade plus. Deşi ar trebui să îngheţăm de frig, vremea dă peste cap previziunile specialiştilor şi aşteptările românilor. În toată ţara a fost neobişnuit de cald.În Constanţa, mercurul din termometre a urcat până la 20 de grade Celsius. Cu 10 - 12 grade mai mult decât temperaturile considerate normale ale acestei perioade. Cel mai cald a fost la Băileşti, în Dolj - aproape 20 de grade. Puţin mai răcoare la Maramureş - 6 grade. Iar veştile bune nu se opresc aici.

La Constanţa a fost la fel de cald ca şi în restul ţării. Nimic nu pare să amintească de vijeliile de săptămâna trecută. Marea este la fel de calmă ca vara, chiar dacă... ceva mai rece. După ce săptămâna trecută s-au baricadat în casă de frica vântului şi a virozelor, constănţenii s-au îmbrăcat de primăvară şi au ieşit la plimbare pe plajă

Meteorologii promit că în următoarele zile temperaturile vor continua să crească. Nu este pentru prima dată când în februarie este atât de cald. Recordul a fost înregistrat în 1995, când la Medgidia erau 26 de grade.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close