Antena 3 CNN Actualitate Cel mai ieftin hotel din Mamaia, pentru iulie 2022. Cum arată camera de 250 de lei pentru o noapte

Cel mai ieftin hotel din Mamaia, pentru iulie 2022. Cum arată camera de 250 de lei pentru o noapte

Deși în acest sezon cazările în Mamaia s-au scumpit cu 20% față de anul trecut, turiștii încă speră să mai găsească oferte care să îi mulțumească și care să nu îi lase fără toți banii din cont.

qdfatyui
de Gabriel Dano    |    11 Iun 2022   •   13:01

Și în 2022, Mamaia rămâne cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc.

„Tarifele au crescut între 15 şi 20 %, evident, creşterea cea mai mare se înregistrează pe vârful de sezon, acolo unde şi cererea este cea mai mare, de altfel. Cu toate acestea, ne aşteptăm la o vară foarte plină”, a declarat, pentru Cancan, Corina Martin, agent de turism.

Totuși, cei care caută mult și au și noroc pot găsi în Mamaia o cameră dublă la un preț imbatabil: 250 de lei, la un hotel cotat cu 3 stele. Pentru acest tarif pot fi cazați doar doi adulți. Aceștia beneficiază de balcon, aer condiționat, baie în cameră, TV cu ecran plat și Wi-Fi.

Cei care i-au trecut pragului hotelului spun că în acest caz condițiile sunt acceptabile. Potrivit review-urilor date de clienți, nota este de 5,9.

Pentru 400 de lei pe noapte, turiștii pot avea camere cu canapea extensibilă și un pat dublu mare. Alte beneficii pe care le oferă sunt: cadă sau duş, pardoseală de lemn sau parchet, prosoape, lenjerie de pat, priză lângă pat, TV, frigider, plasă de ţânţari, telefon, garderobă sau dulap, etaje superioare accesibile doar pe scări, suport de haine, hârtie igienică, aer condiționat, dezinfectant pentru mâini.

×
Subiecte în articol: hotel 3 stele
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close