Antena 3 CNN Actualitate Hoţ de bagaje, imobilizat în tren de controlor. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere (VIDEO)

Hoţ de bagaje, imobilizat în tren de controlor. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere (VIDEO)

Hoţ de bagaje, imobilizat în tren de controlor. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere (VIDEO)
29 Oct 2009   •   19:34

Un hoţ de bagaje dintr-un tren de Galaţi şi-a găsit naşu'. Şi la propriu, şi la figurat! Tânărul a fost prins chiar de controlor în timp ce încerca să fure geanta unei femei. A urmat o bătaie demnă de un film mut din anii 30, iar în ajutorul controlorului au sărit şi alţi călători. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din tren.

Tânărul a încercat să riposteze şi să scape, dar nu a avut nicio şansă. Un alt călător a sărit în ajutorul naşului şi a început să-i care pumni hoţului. Ceilalţi şi-au ocupat locuri cât mai bune să asiste la bătaie. Au urmat câteva minute în care controlorul şi cetăţeanul săritor s-au chinuit să imobilizeze hoţul.

Tânărul de 22 de ani a acţionat în trenul rapid care venea de la Galaţi spre Bucureşti. În Urziceni a urcat repede să fure ceva, dar nu i-a ieşit. Hoţul a fost arestat preventiv şi riscă mai mulţi ani de închisoare pentru tâlhărie şi ultraj.




Observator

×
Subiecte în articol: camere supraveghere
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close