Antena 3 CNN Actualitate Hala în care maşina lui Ioan Crişan a stat timp de 10 zile înainte de explozie

Hala în care maşina lui Ioan Crişan a stat timp de 10 zile înainte de explozie

Hala în care maşina lui Ioan Crişan a stat timp de 10 zile înainte de explozie a fost identificată în curtea companiei pe care acesta o administra.

o_1f73hos7gg1aoqd4p12i51qb4g.jpg
de Andreea Borboros    |    01 Iun 2021   •   13:27

Hala se află în curtea firmei omului de afaceri Ioan Crişan şi, timp de zece zile, înainte de expozie, a fost locul în care maşina afaceristului, un Mecedes-Benz, a stat timp de zece zile.

Astfel, hala ar putea fi locul în care asasinul sau asasinii ar fi putut plasa materialul explozibil sub scaunul şoferului.

Hala este situată la o distanţă destul de mare de sediul principal al firmei, astfel că posibilitatea unei intrări prin efracţie este foarte mare.

Anchetatorii continuă cercetările, iar până în prezent au fost audiaţi martori ai exploziei, printre care şi prietenii lui Ioan Crişan cu care acesta s-a întâlnit la cafenea, cu câteva secunde înainte de explozie.

Tot astăzi, ultimele detalii din anchetă arată că expozibilul folosit era format din mai multe substanţe amestecate şi avea doar câteva zeci de grame, însă a fost suficient de puternic să îl ucidă pe loc pe afacerist şi să distrugă autoturismul.

În ce priveşte suspecţii din acest caz, există deja un cerc restrâns, iar anchetatorii mai spun că e exclus să fie cineva din Serbia, ţară unde ar fi fost produsă bomba, pentru că omul de afaceri nu avea legături cu cineva de acolo.

Ioan Crişan a fost asasinat la comandă, sâmbătă dimineaţă, 29 mai 2021, în parcarea unui magazin din Arad, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o cafenea în care s-a întâlnit cu câţiva prieteni.

Potrivit unor surse, bomba plasată sub scaunul şoferului a fost detonată de la distanţă, prin telecomandă.

×
Subiecte în articol: Ioan Crișan Arad
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close