Antena 3 CNN Actualitate Guvernul ar putea aproba realizarea unui nou aeroport în zona Capitalei

Guvernul ar putea aproba realizarea unui nou aeroport în zona Capitalei

Guvernul ar putea aproba realizarea unui nou aeroport în zona Capitalei
20 Aug 2008   •   09:40

Guvernul ar putea discuta, în şedinţa de miercuri, un proiect de hotărâre privind aprobarea realizării unui aeroport în zona municipiului Bucureşti. Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, actul normativ menţionat aprobă realizarea unui nou aeroport în zona municipiului Bucureşti, ca urmare a previziunilor privind creşterea anuală a traficului aerian în România, în special în zona Capitalei.

De asemenea, Executivul ar putea discuta un proiect de lege pentru ratificarea Acordului între Guvernul României şi Guvernul Franţei în domeniul protecţiei şi securităţii civile privind asistenţa şi cooperarea în situaţii de urgenţă, semnat la Paris la 22 aprilie 2008, precum şi un altul pentru privind asocierea Guvernului României la Centrul European pentru Politici Sociale şi Cercetare (CEPSC).

Printre proiectele de hotărâre aflate pe agenda şedinţei Executivului se află, printre altele, cel privind aprobarea finanţării activităţii asociaţiilor românilor din Italia şi cel privind protecţia cetăţenilor Uniunii Europene prin misiunile diplomatice şi oficiile consulare.

Totodată, pe agendă se află un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Culturii şi Cultelor pe anul 2008, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, cu suma de 500.000 lei pentru acoperirea cheltuielilor de întreţinere şi funcţionare ale Administraţiei Patriarhale - Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române.

Agerpres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close