Antena 3 CNN Actualitate Grupări de spărgători de maşini şi case, luate pe sus de mascaţi: 20 de suspecţi au ajuns la audieri

Grupări de spărgători de maşini şi case, luate pe sus de mascaţi: 20 de suspecţi au ajuns la audieri

Grupări de spărgători de maşini şi case, luate pe sus de mascaţi: 20 de suspecţi au ajuns la audieri
Foto: Mediafax
04 Dec 2011   •   22:08

Două grupări violente au fost luate duminică dimineaţă pe sus de poliţiştii ilfoveni. Au fost 22 de descinderi în Ilfov şi Ialomiţa. Suspecţii sunt acuzaţi că ar fi spart cel puţin 30 de maşini şi case. Anchetatorii spun că furau tot ce le pica în mână, de la bijuterii până la animale.

Unii au luat-o la fugă atunci când s-au trezit cu mascaţii în curte. Dar au fost prinşi şi puşi la pământ. Alţii au fost treziţi din somn şi duşi direct la poliţie.

20 de indivizi din Ilfov şi Ialomiţa au ajuns la audieri. Nu toţi fac parte din aceeaşi grupare. Unii spărgeau case în Ilfov, Argeş, Dâmboviţa, Călăraşi, Prahova şi Giurgiu. Îi aşteptau pe proprietari să plece de acasă, forţau geamul termopan şi intrau. Aşa au spart 8 locuinţe, de unde au furat bani, ceasuri, bijuterii dar şi porci.

Cealaltă grupare are de dat explicaţii cu privire la 20 de maşini sparte.

Şoferul se oprea să facă pana, iar geanta rămânea nesupravegheată. Era furată imediat chiar de sub nasul proprietarului. Prejudiciul creat de cele două grupări a fost estimat la 300.000 de lei.

 


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close