Antena 3 CNN Actualitate Ambasadorul Marii Britanii la București a susținut echipa României în meciul cu Olanda de la Euro 2024

Ambasadorul Marii Britanii la București a susținut echipa României în meciul cu Olanda de la Euro 2024

BeFunky-collage - 2024-07-02T232850.450
Giles Portman, ambasadorul britanic la București, a transmis un mesaj de încurajare pentru echipa națională a României / sursă foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2024   •   23:29

Cu puțin timp înainte de începerea meciului România-Olanda, Giles Portman, ambasadorul britanic la București, a transmis un mesaj de încurajare pentru echipa națională a României. 

Mii de oameni s-au strâns în Piața George Enescu, de lângă Ateneul Român din București, pentru a urmări meciul dintre România și Olanda. 

Cu toate că Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3 - 0, marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală, suporterii au fost prezenți și implicați.

Îmbrăcat în tricoul Naționalei, E. S. Giles Portman, ambasadorul Marii Britanii în România, a fost prezent în Piața George Enescu din Capitală, alături de ceilalți suporteri și a transmis un mesaj înainte de începerea meciului.

„Am fost aici și săptămâna trecută, la meciul anterior. Atunci a fost o atmosferă fantastică și cred că acum va fi o atmosferă incendiară. Sunt optimist pentru România.

Sper ca în această seară, Generația de Suflet să facă istorie. Cred că au o mare ocazie, pentru că România joacă foarte bine. Cred că aveți posibilitatea să învingeți“, a declarat ambasadorul, într-un interviu acordat pentru Antena 3 CNN.

Giles Portman: „Avem o echipă bună. Drăgușin joacă în Premiere League la Londra”

De asemenea, ambasadorul britanic la București a ținut să precizeze că echipa României a fost întotdeauna una puternică și i-a felicitat pe Drăgușin și pe Niță pentru performanțele lor.

„Avem o echipă bună. Drăgușin joacă în Premiere League la Londra. De asemenea, Niță a jucat foarte bine, Hagi la fel. Aveți o echipă puternică“, a mai spus Excelența Sa Giles Portman, ambasadorul Regatului Marii Britanii în România, pentru Antena 3 CNN.

 


 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Partidul Laburist obține o victorie zdrobitoare la alegerile din Marea Britanie
x close