Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali nu mai este interesat de fotbal (VIDEO)

Gigi Becali nu mai este interesat de fotbal (VIDEO)

Gigi Becali nu mai este interesat de fotbal (VIDEO)
18 Apr 2009   •   14:07

Omul de afaceri Gigi Becali petrece o primă zi în libertate alături de familie, după două săptămâni în arestul de la cercetări penale. A fost eliberat sub control judiciar, după alte patru încercări eşuate ale avocaţilor de a-l scoate din arest.

După două săptămâni de închisoare, Gigi Becali se declară preocupat mai mult de natură şi spune că politica nu îl mai încântă. Şi de fotbal va sta departe o vreme, mai ales că instanţa i-a interzis să meargă pe stadion. El a anunţat că Marius Lăcătuş nu este în pericol să îşi piardă postul, pentru că pe el nu îl mai interesează. "Am greşit când am spus că las echipa pe mâna lui Marius Lăcătuş, că nu mă mai bag deloc. Am ştiut că o să se aleagă praful, cum s-a şi întâmplat. Nici acum nu mă voi mai implica, pentru că vreau să văd până unde se va alege praful. Aş vrea totuşi să jucăm măcar într-o cupă europeană", a spus Becali.

Altfel, primul lucru pe care l-a făcut Becali în prima dimineaţă de după eliberarea din arestul preventiv, a fost să meargă la poliţie, ca să depună actele de eliberare sub control judiciar. Necali nu se declară afectat de interdicţii impuse de instanţă.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close