Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali îşi păstrează simţul umorului: ?În arest m-am odihnit!?

Gigi Becali îşi păstrează simţul umorului: ?În arest m-am odihnit!?

Gigi Becali îşi păstrează simţul umorului: ?În arest m-am odihnit!?
06 Apr 2009   •   17:27

Gigi Becali consideră perioada de arest preventiv în care să află de vineri de dimineaţă până în prezent...o perioadă de odihnă. Potrivit declaraţiilor făcute de finanţatorul Stelei, înainte de a intra în sala de judecată, unde se decide dacă va rămâne în arest preventiv, Becali s-a odihnit în tot acest timp.

"M-am odihnit trei zile şi am obosit în ora când nu au dat gol (steliştii, în meciul cu Bistriţa-n.r.). Nu m-au obosit trei zile cât m-a obosit meciul Stelei", a declarat Becali, citat de Mediafax.

Potrivit GSP, Gigi Becali a glumit chiar cu cei prezenţi la tribunal, înainte să vină completul de judecată. Omul de afaceri i-a chemat pe Vali Argăseală şi pe Teia Sponte şi le-a transmis să plătească salariile la echipă.

Cele câteva zile de arest nu i-au tăiat lui Gigi Becali simţul umorului. În stilu-i caracteristic, patronul Stelei a glumit cu ziariştii, uitându-se să vadă cine a venit din aprtea presei. "Ia să văd cine mă vizitează", a spus Gigi Becali, citat de GSP.

Judecătorii decid la această oră dacă vor aproba recursul la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Gigi Becali. În cazul unui verdict pozitiv, acesta s-ar putea întoarce, odihnit, la treburile sale. Chiar şi aşa, omul de afaceri va fi judecat în libertate pentru acuzaţia de privare de libertate.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close