Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, după ce a fost oprit în trafic de poliţişti: ''Eu aveam declaraţia, am glumit eu cu ei!'' - VIDEO

Gigi Becali, după ce a fost oprit în trafic de poliţişti: ''Eu aveam declaraţia, am glumit eu cu ei!'' - VIDEO

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre momentul în care a fost oprit de poliţişti şi nu ar fi avut declaraţia pe propria răspundere. Patronul FCSB a spus că nu a făcut decât să glumească cu poliţiştii şi avea declaraţia în care specificat că drumul pe care îl parcurge este unul în scop caritabil.

Gigi Becali, după ce a fost oprit în trafic de poliţişti: ''Eu aveam declaraţia, am glumit eu cu ei!'' - VIDEO
Sursa foto: Hepta
16 Apr 2020   •   13:08

Gigi Becali a povestit cum a avut loc discuţia dintre el şi poliţişti, în momentul în care a fost oprit de agenţii de circulaţie care i-au cerut declarația pe proprie răspundere, necesară pentru deplasările făcute, așa cum prevăd Ordonanțele Militare.

''Eu aveam declaraţie de la biserică şi că mă duc şi dau la călugări mâncare, particip la slujbe. Aveam, eu glumind, le-am spus: Da' bun şi cum să fac? Am model, dar vreţi să îmi declar singur, pentru că eu am 500 de angajaţi şi declaraţia să spună semnătură de la angajator.

Păi eu sunt angajator, cine să mă angajeze? Mă angajez pe mine, eu. Bine atunci, fac repede o declaraţie pe telefon, că ma angajez, eu, Becali, pe George. Eu, Becali îl angajez pe George şi gata! Eu am 500 de angajaţi, eu trebuie să lucrez. Oamenii lucrează. Eu plec de exemplu la fabrică la Vâlcea, mă duc la Vâlcea, că am fabrică la Drăgăşani.

Astăzi plec să mă duc să văd fabrica la Drăgăşani, nu? Ce să fac, să nu mă duc la fabrică? Le respect toate regulile milimetric, le respect!'', a spus Gigi Becali la Antena 3.

Gigi Becali, după ce a fost oprit în trafic de poliţişti: Eu aveam declaraţia, am glumit eu cu ei!

×
Subiecte în articol: Gigi Becali declaraţie politisti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close