Antena 3 CNN Actualitate Ghinion teribil pentru familia în curtea cărora s-au descoperit gaze. Oamenii sunt acum buni de plată 20.000 de euro

Ghinion teribil pentru familia în curtea cărora s-au descoperit gaze. Oamenii sunt acum buni de plată 20.000 de euro

Femeia din Dolj care a săpat un puț și a dat de o pungă de gaze va fi nevoită să plătească o suma imensă primăriei. Focul arde de sâmbătă și echipe de specialiști supraveghează situația.

punga gaze bazdana dolj
Ghinion teribil pentru localnicii în curtea cărora s-au descoperit gaze. Sunt buni de plată acum 20.000 de euro Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    15 Sep 2022   •   20:55

Cei de la ISU au declarat că au luat măsuri de deviere a conductei de deversare într-un iaz artificial, ca să prevină apariția unui incendiu catastrofal.

Primarul din Dolj, Danil Robin, afirmă că, potrivit specialiștilor de la Petrom și Garda de Mediu, pericolul nu ar fi unul mare.

Edilul a adăugat că lucrările vor costa 20.000 de euro și vor fi achitate din bugetul primăriei. Apoi, suma de bani va fi recuperată de la proprietar, deoarece acesta nu avea autorizație pentru a săpa.

Oamenii care au descoperit punga de gaze în curtea casei, în timp ce forau un puţ, credeau ca se vor îmbogăți. 

Inițial s-au speriat și au cerut ajutor la 112. Zona a fost imediat asigurată. Punga de gaze a fost descoperită în satul Bâzdâna ce aparține de comuna doljeană Calopăr. Satul este izolat de restul comunei, iar pentru a ajunge aici trebuie să mergi pe un drum forestier. Localnicii nu au gaze în casă, dar au ajuns sa aibă în curte.

Aproape toate fântânile din comuna Calopăr au secat, iar familia Florea a sperat ca nu va mai avea probleme cu apa dacă sapă un puț la o adâncime mai mare.

 

 

×
Subiecte în articol: gaze
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close