Antena 3 CNN Actualitate Getafe trece meritat de Real în derby-ul din Madrid 3-1 (VIDEO)

Getafe trece meritat de Real în derby-ul din Madrid 3-1 (VIDEO)

Getafe trece meritat de Real în derby-ul din Madrid 3-1 (VIDEO)
29 Noi 2008   •   23:52

O formă de zile mari a lui Getafe i-a adus o victorie frumoasă în faţa rivalilor din derby-ul oraşului Madrid. Getafe a învins pe Real Madrid cu 3-1.
Getafe a intrat pe teren cu Esteban Granero şi Roberto Soldado pe teren, doi jucători care nu au fost consideraţi demni de valoarea clubului de pe Bernabeu, ambii în căutare de răzbunare.
Astfel, Getafe reuşeşte mare surpriză. Deja din minutul 2, echipa preia conducerea prin golul lui Juan Albin, găsit exclent în careu, iar Casillas este depăşit.
Lucrurile arătau rău pentru Madrid, mai ales că la tei minute după Getafe a cerut şi un penalti. Casillas îl ţinuse pe Esteban Granero în momentul unei lovituri libere, dar arbitrul a decis că meciul poate continua.
Getafe a continuat să pună probleme apărării galactice. Apoi, contrar direcţiei meciului, Raul a irosit o ocazie bună de a egal. Semnele arătau însă că nu avea să fie o noapte bună pentru Real. Problemele s-au agravat în minutul 15, când Wesley Sneijder a suferit o accidentare şi a cerut schimbare.
Cu toate acestea, a fost din ce în ce mai greu pentru getafe să menţină ritmul susţinut cu care începuse şi au început să apară şi erori. Astfel au venit şi primele ocazii pentru Real.
La pauză s-a intrat cu acest scor, Real fiind conştientă că are nevoie de cel puţin două goluri pentru a spera să urce pe poziţia întâi în clasament. Oricum, a doua repriză a început exact ca şi prima. Cu Real în corzi şi Getafe în atac. În plus, gazdele au găsit spaţiul porţii exact la două minute după reluarea meciului, prin acelaşi Albin.
A primit mingea pe partea stângă, de unde a mai avut de lucru. L-a depşit pe Fernando Gago şi părea că se îndreaptă spre o centrare, dar uruguaianul a tras dintr-un unghi aproape imposibil pentru a găsi din nou poarta, la colţul scurt.
Chiar când părea că Real Madrid se îndreaptă spre o înfrângere ruşinoasă, Saviola a înscris, din nou în pofida cursului jocului- minutul 55.
Meciul s-a redeschis cu ocazii mari de fiecare poartă , aproape la fiecare atac. Oricum la puţin timp după ce a înscris, Madrid şi-a pierdut ritmul. Singura preocupare devenise doar încercarea de a-l opri pe Albin. Tehnicianul madrilenilor a fost nevoit să facă unele schimbări, care nu au modificat situaţia. Dimpotrivă, vine golul trei al ui Getafe, în care a fost implicat acelaşi Albin, cu pasă de gol, de această dată, pentru Uche- minutul 81.
Scor final 3-1, Getafe meritând pe deplin victoria, fiind echipa care a dominat meciul. Pe lângă goluri, au lovit bara de două ori şi au avut nenumărate faze la care ar fi meritat penalty.
Înfrâmgerea dureroasă o lasă pe Real la trei puncte în spatele Barcei, care joacă sâmbătă în deplasare cu ocupanta locului cinci - Sevilla.
Barca are acum 29 puncte , Real - 26, Villarreal - 25, Valencia şi Sevilla - 24.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Getafe
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close