Antena 3 CNN Actualitate Gest impresionant al jandarmilor din Caraș-Severin: Au renovat și pictat un spital din Reșița în 100 de zile

Gest impresionant al jandarmilor din Caraș-Severin: Au renovat și pictat un spital din Reșița în 100 de zile

Gest impresionant al jandarmilor din Caraș-Severin. Oamenii legii s-au mobilizat şi au renovat un spital din Reşiţa în doar 100 de zile. Marius Săndulescu, purtator de cuvant Jandarmeria Caraș-Severin, a povestit, la Antena 3, cum s-au mobilizat colegii săi pentru a duce la bun sfârșit proiectul de renovare din campania "Adoptă un salon".

jandarmi-caras-severin-renovare-spital-resita
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    22 Sep 2021   •   12:14

"Inițiatoarea campaniei, doamna Lili Gherle este cea care a reușit să ducă la bun sfârșit acest proiect. Jandarmeria din Caraș-Severin a fost de fiecare dată partener.

Fie că vorbim de spitalul acesta sau, în urmă cu trei ani de zile, când am renovat, împreună cu doamna Lili, o secție de Cardiologie de la noi din oraș. Colega mea, sergentul major Ștefania, care, pe lângă faptul că a fost zi de zi la muncă, a și dat o pată de culoare saloanelor din acest spital.", a povestit Marius Săndulescu.

"Cu siguranță vom răspunde de fiecare dată pozitiv la orice acțiune se va desfășura în județul nostru. La cele mai multe din acțiunile noastre umanitare o avem ca și partener pe Lili. Există o legătură foarte bună cu aceste organizații non-guvernamentale și cu siguranță vom continua acțiunile frumoase în județul nostru.", a mai precizat acesta.

"Noi, jandarmii cărășeni am reușit să renovăm două saloane, iar cu ajutorul colegei noastre, sergent major Ștefania Iana am și pictat aceste spații"

"Astăzi s-a încheiat cea de-a doua ediție a campaniei "Adoptă un salon" la care și Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin a fost partener, o campanie care a avut ca scop renovarea Spitalului Staționar III Reșița.

Prin efortul comun s-a reușit, în 100 de zile, renovarea saloanelor, a grupurilor sanitare și a holurilor principale.

Noi, jandarmii cărășeni am reușit să renovăm două saloane, iar cu ajutorul colegei noastre, sergent major Ștefania Iana am și pictat aceste spații, din dorința de a aduce o pată de culoare în viața viitorilor pacienți.

Solidaritatea socială, dovedită încă o dată, a transformat dorinţa de a face bine într-o nouă acțiune umanitară, iar la final, mândri că am făcut parte din echipă, putem spune că misiunea a fost îndeplinită.", a transmis Jandarmeria Caraș-Severin.

×
Subiecte în articol: jandarmi gest spital Caras-Severin Reşiţa
Parteneri
x close