Antena 3 CNN Actualitate Gerul provoacă probleme în porturi, aeroporturi şi pe calea ferată: Întârzieri şi curse anulate

Gerul provoacă probleme în porturi, aeroporturi şi pe calea ferată: Întârzieri şi curse anulate

Gerul provoacă probleme în porturi, aeroporturi şi pe calea ferată: Întârzieri şi curse anulate
Foto: crankyflier.com
01 Dec 2010   •   13:18

Condiţiile meteorologice provoacă probleme în porturile şi aeroporturile româneşti, dar şi pe căile ferate. Activitatea din porturile constănţene a fost sistată din cauza vântului puternic. Nici în aeroporturi situaţia nu arată mai bine. Peste 30 de curse interne şi externe au avut întârzieri din cauza gheţii de pe aeronave.

Activitatea în porturile maritime constănţene a fost sistată din cauza vântului puternic. Operaţiunile au fost suspendate, începând cu ora 09.20, în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - atât maritim cât şi fluvial, iar de la ora 10.00 în Portul Midia, au informat autorităţile portuare citate de Mediafax.

În plus, a fost restricţionat traficul de barje pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către Portul Constanţa Sud - fluvial. Din cauza condiţiilor meteorologice, navele aflate în rada exterioară trebuie să stea cu motoarele pornite, evitând astfel intrarea în derivă.

Gerul a provocat probleme şi în aeroporturi. Purtătorul de cuvânt al Aeroportulul Henri Coandă Otopeni, Valentin Iordache, a anunţat că 27 de curse ale companiei Tarom, dintre care şase interne şi 21 externe, precum şi alte patru ale altor companii aeriene vor pleca cu întârziere din cauza condiţiilor meteo.

Probleme sunt şi pe căile ferate. Peste 13 trenuri au înregistrat întârzieri între Bucureşti şi Crivina din cauza poleiului depus pe linia de contact.

 



×
Subiecte în articol: avion port aeroport ger
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close