Antena 3 CNN Actualitate Ei sunt George Armando, Laurenţiu şi Louis-Justin Marin, cei trei fraţi arestaţi pentru crima din Padina

Ei sunt George Armando, Laurenţiu şi Louis-Justin Marin, cei trei fraţi arestaţi pentru crima din Padina

Cei trei bărbaţi implicaţi în scandalul în care un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un hotel din zona montană Padina au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2024   •   08:31

Primele lovituri i-ar fi fost aplicate victimei chiar în restaurantul hotelului, după care bărbatul ar fi fost urmărit până în parcare, unde ar mai fi primit alte lovituri.

Suspectați de comiterea crimei sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 32 ani, din București.

Marin George Armando, Marin Laurențiu și Marin Louis-Justin, fiii cunoscutei așa-zisei vrăjitoare Sidonia. Aceştia au mai avut probleme cu legea.

Laurenţiu Marin, zis Solomon Fabian urmează să împlinească 33 de ani. A fost săltat de Poliţie şi in aprilie 2022 pentru înşelăciune. Pe lângă faptul că instanţa nu a admis propunerea de arestare preventivă, două luni mai târziu, la cererea Parchetului, instanţa a dispus ridicarea sechestrului pus anterior.

George Armando Marin, zis Armando Fabian, urmează să împlinească 25 de ani. Poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au dispus începerea urmăririi penale in rem, cu privire la săvârşirea infracţiunii port sau folosirea fara drept de obiecte periculoase constând că, în 2015, suspectul a fost depistat la liceu, având asupra sa un cuţit tip briceag cu lama de 10 centimetri.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus renunţarea la urmărirea penală în cauză având ca obiect infracţiunea de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Când a fost audiat, acesta a declarat că înainte de a intra în curtea liceului a văzut pe jos un briceag, pe care l-a luat şi l-a băgat în buzunar, iar la scurt timp, a venit la faţa locului un echipaj de poliţie, care a găsit asupra lui briceagul în cauză.

×
Subiecte în articol: clanul Fabian crima din Padina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close