Antena 3 CNN Actualitate Galaţi: Împuşcături în trafic din cauza unei maşini parcate în faţa unei porţi

Galaţi: Împuşcături în trafic din cauza unei maşini parcate în faţa unei porţi

Galaţi: Împuşcături în trafic din cauza unei maşini parcate în faţa unei porţi
Foto: churry-burry.ro
09 Ian 2012   •   15:37

O persoană a fost rănită duminică noapte în Galaţi în urma unui schimb de focuri în trafic. Se pare ca scandalul a izbucnit de la o maşină parcată în faţa unei porţi.

Aproape că nu mai prezintă faptul o noutate că reglările de conturi din trafic se rezolvă cu ajutorul pistoalelor. Aşa s-a întâmplat şi noaptea trecută, când un apel la 112 semnala o ceartă pe DN 25 la intrarea în municipiul Galaţi. Victima, asupra căreia se trăsese cu un pistol cu gaze şi bile de cauciuc fusese lovită în cap, a refuzat însă intervenţia SMURD şi totodată nu a depus plângere la poliţie. Acestea însă fac cercetări pentru a se stabili dacă pistolul a fost folosit în conditii legale.
 
Echipajul de medici al SMURD a găsit la locul accidentului o persoană cu o rană în zona tâmplei şi urme de arsuri pe faţă semn că se trăsese din apropiere.
 
Se pare ca incidentul plecase de la parcarea unui autovehicol in fata unei porti de la sosea, iar proprietarul acelei locuinte nu mai putea sa intre sau sa iasa din curte.
 
Povestea e confuză pentru că victima a refuzat să depună plângere spunand că-şi rezolvă singură problema, iar poliţiştilor le-a declarat că a fost lovit cu patul pistolul şi nu împuşcat.
 
Arma a fost momentan confiscata, iar cercetările continuă cu cei implicaţi în stare de libertate.

 



×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close