Antena 3 CNN Actualitate Gafele preşedintelui Traian Băsescu

Gafele preşedintelui Traian Băsescu

Gafele preşedintelui Traian Băsescu
01 Feb 2007   •   19:09

Situaţia de astăzi - când Traian Băsescu a revenit asupra spuselor de numai cu o zi înainte, declarând că de fapt ştia despre situaţia românilor arestaţi în Irak ? nu este o premieră în cazul şefului de stat. Preşedintele Traian Băsescu pare să îşi amintească legea sau anumite evenimente, dar numai atunci când momentul îi este prielnic.

Prima gafă: A negat şi apoi a recunoscut faptul că a ştiut de telefonul dat de premier procurorului general de la acea dată, Ilie Botoş.

A doua gafă: La şedinţa CSM în care se alegea noul conducător al forului, l-a nominalizat pe procurorul Pandrea, deşi nicio candidatură nu fusese depusă. Sugestia lui Băsescu a fost insuşită iar Pandrea a ales. Şeful statului a recunoscut câteva zile mai târziu că a greşit.

A treia gafă: Ultima amintire reprimată a preşedintelui a intrat în atenţia publicului prin intermediul Elenei Udrea. Aceasta a dezvăluit faptul că şeful statului primise un bilet de la premier în care acesta îi cerea să intervină în cazul Patriciu. Şeful statutului a spus iniţial că nu mai ştie conţinutul şi nici pe unde ar fi, însă după câteva zile, l-a făcut public. Traian Băsescu a avut şi în acel moment o explicaţie pentru faptul că nu dezvăluise conţinutul biletului. Nu a vrut să pericliteze aderarea.

Rămâne de văzut ce surprize ne mai rezervă memoria... preşedintelui Traian Băsescu, pentru că întotdeauna au existat consecinţe.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close