Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea și Mircea Badea, discurs incendiar la începutul întâlnirii cu telespectatorii

Mihai Gâdea și Mircea Badea, discurs incendiar la începutul întâlnirii cu telespectatorii

a3.jpg
19 Feb 2016   •   16:13
Întâlnirea dintre vedetele trustului INTACT și telespectatorii a început, la ora 15:00, în Piața Constituției. Primii care au urcat pe scenă au fost Mihai Gâdea și Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii În gura presei, Mircea Badea, a amintit, la începutul întâlnirii cu telespectatorii trustului INTACT, cuvintele actorului Emil Hossu.

Acum câțiva ani, la o întâlnire asemănătoare, un actor extraordinar, a spus niște cuvinte superbe: Vă mulțumim pentru că ne iubiți! Libertate!”

La rândul său, Mihai Gâdea a povestit o întâlnire cu mama unui erou martir de la Revoluție.

În urmă cu puțin timp, am întâlnit pe cineva care m-a impresionat până la lacrimi. Am întâlnit mama unui erou care și-a dat viața pentru libertate. Mama lui Laurențiu Ghenoiu. Laurențiu a fost împușcat în Revoluția din 1989 și sângele său a rămas pe drapelul cu care era înfășurat când a fost împușcat. Și doamna Ghenoiu mi-a înmânat steagul și mi-a spus Voi sunteți cei care trebuie să duceați steagul libertății mai departe”. Toți oamenii liberi merită salutați, încurajați, libertatea nu ne-a fost dată pentru totdeauna, trebuie să luptăm în continuare pentru ea. Vă mulțumim și vă iubim!”

Manifestaţia este o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice.

Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close