Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: "Trebuie să avem grijă ca după ședința CEx, echipa să rămână unită, să nu aibă de suferit mai mult"

Gabriela Firea: "Trebuie să avem grijă ca după ședința CEx, echipa să rămână unită, să nu aibă de suferit mai mult"

Gabriela Firea: "Trebuie să avem grijă ca după ședința CEx, echipa să rămână unită, să nu aibă de suferit mai mult"
26 Noi 2019   •   18:45

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că indiferent ce s-ar întâmpla în ședința CEx din această seară, cel mai important este ca echipa PSD să rămână unită și să existe o reformă reală. 

"Trebuie să avem grijă ca după ședința din această seară, echipa să rămână unită, partidul să nu aibă de suferit mai mult decât a avut deja de suferit după aceste alegeri. Să nu ne împărțim în două sau trei echipe, cred că ar fi destul de rău pentru noi. Echipa noastră trebuie să rămână unită nu doar atunci când a fost la guvernare. Trebuie să ne reformăm, dar o reformă reală, adevărată, așa cum ne-o cer atât votanții noștri, cât și cei pe care i-am dezamăgit". 

Gabriela Firea a spus că se gândește să candideze pentru o funcție în PSD. De asemenea, a zis că își dorește un congres cât mai repede.

”Analizez o funcție pentru congres. Voi discuta cu ai mei colegi din București-Ilfov. Mă voi gândi. Nu vânez funcții și privilegii. Nu mă înscriu în cursa pentru președinte interimar”, a declarat Gabriela Firea.


 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close