Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea vrea să construiască o Sală Polivalentă cu 20.000 de locuri, dacă va câștiga Primăria Capitalei

Gabriela Firea vrea să construiască o Sală Polivalentă cu 20.000 de locuri, dacă va câștiga Primăria Capitalei

Senatoarea PSD Gabriela Firea promite că va relua acest proiect, inițiat în primul său mandat de primar general.

BeFunky-collage (76)
Capitala ar putea avea o Sală Polivalentă cu 20.000 de locuri pentru organizarea competițiilor sportive și culturale
de Roxana Mihăiescu    |    06 Iun 2024   •   17:02

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, vrea să înceapă construcția unei Săli Polivalente cu 20.000 de locuri, în București, dacă va câștiga alegerile locale desfășurate pe 9 iunie. 

Proiectul sălii a fost lăsat la cheie în 2020, dar în ultimii patru ani a fost uitat de actualul primar general.

”Bucureștiul este singura capitală europeană care nu are încă o sală multifuncțională, pentru competiții sportive și culturale. S-au pierdut încă patru ani pentru construcția Sălii Polivalente, din apropierea Arenei Naționale.

Am lăsat acest proiect la cheie în 2020. Cu studiu de fezabilitate aprobat și contract semnat pentru proiectare și execuție. De atunci, am auzit doar declarații halucinate că nu s-au făcut pași pentru că nu e bine ales locul. De patru ani, terenul e pârloagă!

Unde s-ar putea construi o astfel de sală mai potrivit decât în Complexul Sportiv «Lia Manoliu», lângă Arena Națională? Tocmai asta a fost gândirea, să construim acolo un campus sportiv și cultural.

Voi construi Sala Polivalentă, cea mai mare sală de acest gen din România, cu o capacitate de 20.000 de locuri!

Această sală multifuncțională va răspunde noilor tendințe europene și va avea spații destinate unor evenimente diverse, de la concerte live, la conferințe şi congrese, dar va respecta și cerințele federațiilor naționale sportive pentru organizarea de competiţii naționale şi internaționale de nivel Liga Campionilor şi Jocuri Olimpice”, a scris Gabriela Firea, pe pagina de Facebook.

#SalăPolivalentă #CompetițiiSportive #Concerte #Investiții #OraşulDoritDeOameni

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 5 iunie 2024

Material susținut de PSD.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close