Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Controlul continuă la Spitalul Malaxa. Managerul și-a depus cerere de concediu

Gabriela Firea: Controlul continuă la Spitalul Malaxa. Managerul și-a depus cerere de concediu

15193535_10154192288947775_6091953306611550604_n.jpg
28 Noi 2016   •   13:42

Primarul general Gabriela Firea a declarat, într-o intervenție telefonică la Obiectiv, de la Antena 3, că a fost informată în această dimineață că managerul de la Spitalul Malaxa din Capitală și-a depus o cerere de concediu în perioada 25 noiembrie - 21 decembrie, în contextul acuzațiilor deosebit de grave care planează asupra lui.

Gabriela Firea a afirmat că a aflat de dimineață, din presă, despre aceste dezvăluiri de la Spitalul Malaxa și ca a încercat să ia legătura cu managerul Florin Secureanu, însă fără succes.

”Am aflat de la directorul economic că domnul manager a depus o cerere de concediu în perioada 25 noiembrie - 21 decembrie”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a precizat că va cere întreruperea mandatului de manager dacă se confirmă dezvăluirile făcute de jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor.

O anchetă a Gazetei Sporturilor scoate la iveală nereguli grave la spitalul Malaxa din Capitală. Potrivit sursei citate, în spital se ține o contabilitate dublă, iar managerul Florin Secureanu ar scoate zilnic sume importante din casieria spitalului pe facturi tipărite de un angajat de la IT.

Şi nu e tot. Angajaţii spitalului spun că managerul îşi pierde cumpătul frecvent şi îşi înjură angajaţii ca la uşa cortului.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close