Antena 3 CNN Actualitate Gabi Firea l-a refuzat pe premierul Tăriceanu

Gabi Firea l-a refuzat pe premierul Tăriceanu

Gabi Firea l-a refuzat pe premierul Tăriceanu
02 Feb 2007   •   14:11

Premierul Tăriceanu i-a propus Gabrielei Vrânceanu-Firea să preia funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului. Realizatoarea emisiunii ?Ştirea Zilei? de la Antena 3 a fost măgulită de propunerea premierului , însă a declinat oferta. Motivul invocat este multitudinea de proiecte media în care este implicată şi la care nu vrea să renunţe. Gabriela Vrânceanu-Firea are experienţă în acest post, ea a fost purtătoare de cuvânt a Cabinetului Isărescu, în anul 2000.

Mi-ar fi imposibil să părăsesc ?Observatorul Antenei 1?, ?Ştirea zilei? de pe Antena 3, ?Săptămâna financiară? şi ?Felicia?. Sunt proiecte profesionale de suflet care au nevoie de prezenţa mea 7 zile din 7, 14 ore pe zi?, ne-a declarat moderatoarea de la Antena 3.

Guvernul Tăriceanu a rămas fără purtător de cuvânt după ce Oana Marinescu a intrat în concediu maternal.

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat dacă i-a propus Gabrielei Vrânceanu-Firea să devină purtător de cuvânt al Executivului în locul Oanei Marinescu. Călin Popescu-Tăriceanu a spus doar că nu a luat încă o decizie în acest sens. ?Nici nu pot să vă spun că am vorbit cu Gabriela Vrânceanu-Firea. În momentul în care am să iau o decizie, am să o fac publică; dar nu o să spun persoanele cu care am discutat?, a precizat Tăriceanu.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close