Antena 3 CNN Actualitate Furtunile de zăpadă răvăşesc SUA

Furtunile de zăpadă răvăşesc SUA


Furtunile de zăpadă răvăşesc SUA
18 Mar 2007   •   15:12

Iarnă grea în Statele Unite ale Americii. O furtună violentă de zăpadă a lovit nord-estul ţării cu ninsori abundente, şi rafale de vânt de peste 100 de km la oră. Traficul rutier a fost dat peste cap şi mii de curse aeriene au fost anulate. Cele mai grav afectate sunt regiunile Main şi Vermont. Aici, căderile masive de zăpadă au blocat aproape toate autostrăzile. Numărul accidentelor rutiere a crescut alarmant din gauza gheţii de pe şosele. S-a format gheaţă pe autostradă iar circulaţia a fost închisă.

Haos este şi în traficul aerian. Nu mai puţin de 3.600 de curse au fost anulate de pe principalele aeoporturi din ţară. În New York, New Jersey şi Pensylvania, traficul aerian este aproape paralizat. Mai multe şcoli au fost închise iar oamenii s-au trezit de diminaţă cu maşinile îngropate în zăpadă.

?M-am trezit azi dimineaţă şi mama striga la mine să mă duc să deszăpezesc maşina, iar apoi să mă duc la bunica să deszăpezesc şi maşina ei? , a mărturisit, Dylan Maguire, un localnic din New York.

Probleme mari şi în Virginina. Aici, condiţiile meteo nefavorabile au transformat drumurile în adevărate patinoare. O echipă a unei televiziuni locale a surprins pe o autostradă, 30 de accidente în mai puţin de o jumătate de oră. Şoseaua periculoasă a fost, în cele din urmă, închisă circulaţiei.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close