Antena 3 CNN Actualitate Furtunile au provocat pagube în mai multe zone din ţară

Furtunile au provocat pagube în mai multe zone din ţară

Furtunile au provocat pagube în mai multe zone din ţară
29 Iun 2008   •   10:45

În mai multe localităţi din sudul ţării furtunile puternice au produs mai multe pagube. În Ploieşti şi în comunele învecinate, vijelia a smuls mai multe acoperişuri şi a doborât câţiva copaci. La fel şi în judeţul Buzău. În plus, acolo mai multe familii au rămas fără curent electric din cauza vântului puternic. La Piteşti,15 apartamente situate la demisolul unui bloc au fost inundate. Apele au acoperit în numai câteva clipe străzile din localitatea braşoveană Zărneşti, iar oamenii s-au trezit cu beciurile inundate.

La Zărneşti a plouat torenţial mai bine de două ore. Zeci de gospodării au fost inundate de apa scursă de pe versanţi. Ploaia a facut ravagii şi în judetul Prahova. O furtuna de proportii s-a abatut asupra localitatii Bucov. Acoperişurile a 20 de case, cel al unui depozit de construcţii şi al cladirii în care functionează Poşta din localitate au fost pur şi simplu luate pe sus.

În Ploieşti şi în localităţile învecinate, vijelia a smuls mai multe acoperişuri şi a doborît cîţiva copaci. Circulatia feroviara pe ruta Ploiesti Sud - Măneciu a fost deviată mai bine de o oră după ce un copac a căzut pe liniile de inaltă tensiune şi a luat foc.

La Piteşti 15 camere situate la demisolul unui bloc ANL au fost inundate. Reţeaua de canalizare nu a mai făcut faţă cantităţii mari de apă. Şi judeţul Buzău a fost lovit de vijelie. Din cauza ploilor abundente şi a vântului, mai mulţi copaci au fost doborâţi la pământ în localităţile Cislău şi Cătina.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close