Antena 3 CNN Actualitate Furtună cu tunete şi fulgere în vestul şi nordul ţării. Incendii şi inundaţii în mai multe localităţi

Furtună cu tunete şi fulgere în vestul şi nordul ţării. Incendii şi inundaţii în mai multe localităţi

Furtună cu tunete şi fulgere în vestul şi nordul ţării. Incendii şi inundaţii în mai multe localităţi
20 Mai 2008   •   08:49

Vremea rea a făcut ravagii luni noapte în vestul ţării. Ploile au provocat inundaţii în cinci localităţi din judeţul Cluj. După o viitură puternică, mai mulţi oameni au rămas blocaţi, apa ajungând să măsoare aproape doi metri. Autorităţile au reuşit cu greu să evacueze o parte dintre cei care locuiau în zonele afectate.



Vremea rea a facut ravagii şi in judeţul Bistriţa Năsăud. Luni noapte, în timpul unei furtuni cu tunete şi fulgere trei grajduri din localitatea Mintiu au ars aproape în întregime. Un grajd a fost lovit de trăsnet, iar focul s-a extins repede din cauza vântului şi la celelate anexe.

Primii care au intervenit la stingerea incendiului au fost localnicii, care au adus apă cu găleţile de la râul din localitate. Intervenţia pompierilor a fost mult îngreunată de lipsa hidranţilor şi de vântul puternic. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale.

După mai bine de două ore focul a fost stins. Animalele din grajduri au putut fi salvate, însă pagubele se ridică la câteva mii de lei.





Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close