Antena 3 CNN Actualitate Furtuna a făcut 2 victime în Capitală

Furtuna a făcut 2 victime în Capitală

Furtuna a făcut 2 victime în Capitală
15 Iun 2007   •   09:19

Natura s-a dezlănţuit joi seară în Capitală! Aproape tot Bucureştiul a fost paralizat mai bine de două ore din cauza ploii care a inundat arterele principale. Rafalele puternice de vânt au pus copacii la pământ. Un bărbat a murit strivit de un copac şi o tânără a ajuns la spital electrocutată. Haosul a început la ora 20.00. O ploaie torenţială a paralizat Capitala în mai puţin de o jumătate de oră. Furtuna a făcut primele ravagii. A pus copaci la pământ în mai multe zone din oraş. Pe strada Zeţari a distrus chiar şi firele care alimentează cu energie electrică tramvaiele, oprindu-se astfel circulaţia pe ambele sensuri. Pe aceeaşi stradă, o tânără a fost rănită. Tănăra, în vârstă de 21 de ani, a fost transportată la Spitalul Bagdasar în stare critică. Acum se află în afara oricărui pericol.

Nu acelaşi noroc l-a avut şi un bărbat din zona Giurgiului. O creangă masivă dintr-un copac bătrân a fost smulsă de furtună şi l-a strivit. Tragedia s-a petrecut pe strada Vigoniei, victima nemaiputând fi salvată, în ciuda eforturilor depuse de medici. Odată cu el a fost distrusă şi maşina lângă care stătea. Victima avea 45 de ani, iar locuitorii din zonă spun că vinovaţi de moartea sa sunt decât edilii primăriei sectorului 5.

În tot acest timp, în Capitală se circula bară la bară. În intersecţia din faţa parcului Tineretului nu puteai să arunci un ac. Totul era blocat. Maşinile străbăteau câţiva metri în zeci de minute, autobuzele şi tramvaiele formau cozi interminabile. Nervii oamenilor au fost întinşi la maxim. Nici chiar agenţii de circulaţie nu au reuşit să pună capăt calvarului. Întreg traficul a fost paralizat.

Primăria ne asigură că problema nu este una necunoscută. Edilii ştiu, şi după cum spun ei, intenţionează să ia măsuri. Până atunci ne consolează cu faptul că ... întotdeauna e loc şi de mai rău.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close