Antena 3 CNN Actualitate Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și fratele său, audiați de DIICOT. Milionarii sunt acuzați că au sechestrat două fete

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și fratele său, audiați de DIICOT. Milionarii sunt acuzați că au sechestrat două fete

Dosarul fraţilor Tate, care sunt acuzaţi că au sechestrat în vila lor din Voluntari două tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze, a fost preluat de DIICOT. Poliţiştii și procurorii din Ilfov au descins la vila după o alertă primită de la Ambasada SUA de la București.

fratii tate audiati diicot sechestrare fete
Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și fratele său, audiați de DIICOT. Milionarii sunt acuzați că au sechestrat două fete Sursa foto: Instagram/ @talismantate | Instagram/ @cobratate
de Andreea Ştefan    |    12 Apr 2022   •   11:48

Cercetaţi în acest caz sunt doi frati milionari din Marea Britanie, Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu şi Andrew, zis şi Cobra Tate.

În urma descinderiilor din vila lor, anchetatorii au descoperit că, pe lângă o americancă, în imobil era închisă și o româncă.

Ambele ar fi fost obligate să se prosituteze, susţin surse din anchetă. Mama uneia dintre fete a mers şi ea la audieri.

Cealală fată, de origine americană, ar fi trimis iubitului ei locația unde se află, iar bărbatul a luat imediat legătura cu ambasada SUA, care a dat alarma la Poliţie.

Frații Tate, care ar deține mai multe studio-uri de videochat în întreaga lume, au în conturi milioane de euro şi se laudă pe internet cu extravaganţele lor.

Recent, Cobra Tate şi-a cumpărat un blod de lux în valoare de 5,5 milioane de euro pe care l-a adus chiar în Piaţa Constituţiei.

Cobra Tate are şi o casă pe măsură, care a costat în jur de un milion de dolari.

În fața vilei din Voluntari este un adevărat parc auto de bolizi scumpi.

Cei doi fraţi trebuie să dea poliştilor mai multe explicații. Surse spun că aceştia ar fi cerut și un translator autorizat.

Milionarii riscă acum ani întregi de închisoare dacă acuzaţiile se adeveresc.

”La data de 11.04.2022, IPJ Ilfov a fost sesizat telefonic de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că, la nivelul acestei instituții s-a primit o informație conform căreia, într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, numita Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, este lipsită de libertate în mod ilegal”, au transmis polițiștii.

Citește și: Femeie de cetățenie americană, sechestrată în casa din Pipera a fostului iubit al Biancăi Drăgușanu, un milionar britanic celebru pe internet

În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de *lipsire de libertate in mod ilegal.*

În urma ultimelor verificări efectuate polițiști s-a stabilit că este posibil ca numita Emma Aida Gabbey să se afle într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, ce apartine fraților Tristan și Andrew Tate.

Polițiștii au obținut 2 mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță, pentru lipsire de libertate.

Mandatele sunt puse în executare de IPJ Ilfov.

Până la acest moment au fost găsite 2 victime, dintre care una semnalată de Ambasada SUA.

Citește și: Tristan Tate, fost iubit al Biancăi Drăgușanu, postare controversată pe TikTok

×
Subiecte în articol: Tristan Tate DIICOT sechestrat
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close