Antena 3 CNN Actualitate Fratele lui Boc, despre avantajele rudeniei: "Dacă este de-al tău parcă cu alt curaj intervii" (VIDEO)

Fratele lui Boc, despre avantajele rudeniei: "Dacă este de-al tău parcă cu alt curaj intervii" (VIDEO)

Fratele lui Boc, despre avantajele rudeniei: "Dacă este de-al tău parcă cu alt curaj intervii" (VIDEO)
07 Iun 2010   •   11:15

În timp ce la Bucureşti Emil Boc pune la cale ultimele detalii ale legilor austerităţii, în satul său natal, Răchiţele, judeţul Cluj, oamenii vorbesc despre tăierile de pensii şi salarii. Printre ei şi fratele premierului care încă mai încearcă să găsească justificări pentru măsurile luate de Emil Boc.

Invitat la emisiunea "News Magazine", care a fost transmisă de la ministudioul Antena 3 amplasat la Răchiţele, Ion Boc a recunoscut că funcţia pe care o are fratele său aduce unele avantaje pentru săteni.

"Este un avantaj pentru noi, că dacă este de-al tău parcă cu alt curaj intervii", a spus Ion Boc. Cu toate acestea, el a precizat că proiectul pentru drumul care a fost de curând asfaltat era făcut încă de acum cinci ani.




Fratele premierului susţine că, deşi se ştia de criza economică, nu s-a ştiut că situaţia se va agrava atât de mult.

"Asta a fost soarta noastră. E o criza europeană, nu s-a ştiut că se va ajunge chiar în această situaţie", a spus Ion Boc.

Fratele primului-ministru a ţinut să precizeze că situaţia dificilă în care ne aflăm nu s-a creat anul acesta.

"Nu de acuma este acest rău. Vă pot spune că din '91-'92 încoace am distrus CAP-urile, o avuţie a ţării de miliarde de dolari, de euro, s-au distrus, au intrat pe apa Sâmbetii", a spus Ion Boc.

Fratele premierului a mai precizat că Emil Boc este "un om simţit, care ţine la cei din jurul lui şi care ţine foarte mult la bunăstarea fiecărui om pe care îl cunoaşte".



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: frate premier Emil Boc masuri austeritate
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close