Antena 3 CNN Actualitate Fotografia la care nu se aştepta nimeni. Dragnea şi Băsescu au plecat ÎMPREUNĂ de la recepţia organizată de 1 Decembrie la Cotroceni

Fotografia la care nu se aştepta nimeni. Dragnea şi Băsescu au plecat ÎMPREUNĂ de la recepţia organizată de 1 Decembrie la Cotroceni

dragnea-465x390.jpg
de O.P.    |    02 Dec 2014   •   06:19

Traian Băsescu şi Liviu Dragnea au plecat împreună de la recepţia de Ziua Naţională organizată la Palatul Cotroceni. Cei doi s-au fotografiat împreună, apoi s-au retras pentru o discuţie împreună cu Vasile Dâncu.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost singurul social democrat care a participat la recepţia de la Cotroceni. Dragnea s-a fotografiat cu şeful statului, apoi cei doi, împreună cu Vasile Dâncu, s-au retras într-o altă încăpere pentru o discuţie privată. Ginerele penal al lui Traian Băsescu, Radu Pricop, a participat şi el la recepţia oferită de preşedinte de Ziua Naţională.

Soţul Ioanei Băsescu este urmărit penal pentru fals şi înşelăciune, într-un dosar privind restituirea unor proprietăţi. Antena 3 a dezvăluit că Radu Pricop a cumpărat, împreună cu alte persoane, de la urmaşii familiei Bratienilor, drepturi de moştenire asupra unui teren. După ce a câştigat mai multe procese cu statul român, Radu Pricop şi partenerii săi au obţinut despăgubiri de 10 milioane euro, folosind documente false.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele Curţii Supreme de Justiţie, Livia Stanciu. Aceasta s-a pupat cu Traian Băsescu şi a discutat despre zodiac.

Premierul Victor Ponta a primit invitaţie la recepţie, însă nu a onorat-o.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close