Antena 3 CNN Actualitate Fostul procuror Alexandru Lele implicat într-o bătaie pe stradă

Fostul procuror Alexandru Lele implicat într-o bătaie pe stradă

Fostul procuror Alexandru Lele implicat într-o bătaie pe stradă
19 Iul 2007   •   13:36

Fostul procuror orădean Alexandru Lele, a fost implicat într-o bătaie de stradă. Magistratul devenit celebru după arestarea fiului fostului prefect de Bihor, Adrian Tărău, este acuzat că ar fi lovit doi bărbaţi. Lele susţine, însă, că situaţia stă exact pe dos. Este greu de stabilit ce s-a întâmplat cu adevărat. Fostul procuror susţine că, fiind deranjat de cei doi tineri care claxonau insistent în faţa casei sale, a ieşit să-i ia la rost. Moment în care aceştia l-au înjurat şi au sărit la el cu bâtele.

Pe de altă parte, cei doi tineri au declarat că de fapt ei probau claxonul maşinii pe care tocmai o scoseseră din service când fostul procuror ar fi venit cu o bâtă la ei şi i-a atacat. Unul dintre cei doi fraţi implicaţi în scandal, Adrian Ilie, a spus că îl va da în judecată pe Lele, susţinând că nu îl cunoştea pe fostul procuror, el fiind din Cluj. Gabriel Ilie a declarat că a sărit în ajutorul fratelui său care fusese luat la bătaie de fostul procuror.

La locul incidentului au sosit poliţiştii de la ordine publică, dar şi un procuror. Procuror general de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea a fost solicitat să se deplaseze faţa locului, deoarece în incident era vorba de un procuror suspendat, şi că în incident au fost implicate trei persoane care s-au agresat fizic reciproc.

Poliţia va lua declaraţii, dosarul urmând să fie înaintat joi către Parchet pentru a se contiua cercetările.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close