Antena 3 CNN Actualitate Fostul partener de afaceri al șefului comisiei SIE, găsit mort în condiții suspecte

Fostul partener de afaceri al șefului comisiei SIE, găsit mort în condiții suspecte

crima politia arhiva antena 3 cnn
Fostul partener al șefului SIE, găsit mort în condiții suspecte. Sursa Foto: Arhivă Antena 3 CNN
de Gabriela Mladin    |    12 Aug 2024   •   09:26

Este anchetă în Gorj, după ce un bărbat, fost partener de afaceri al șefului comisiei SIE din Parlamentul României, Mihai Weber, a fost găsit mort în condiții suspecte. Bărbatul de 59 de ani, din Târgu Jiu, a fost descoperit mort de un participant la trafic. Polițiștii nu pot preciza exact când a murit acesta și ce s-a întâmplat.

IPJ Gorj susține că ar fi primit un apel prin 112 prin care erau anunțați că pe raza localității Brădiceni, comuna Peștișani, a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 59 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, conducea un motociclu, pe raza localității Brădiceni, pe DJ672 din direcția Buduhala către Brădiceni, într-o curbă la dreapta, a părasit partea carosabilă spre stânga, răsturnându-se în albia pârâului Bâlta.

În urma impactului a rezultat decesul motociclistului care a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au deschis o anchetă penală pentru ucidere din culpă.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close