Antena 3 CNN Actualitate Fosta șefă AEP, declarații cutremurătoare despre tehnicile de intimidare ale DNA

Fosta șefă AEP, declarații cutremurătoare despre tehnicile de intimidare ale DNA

o_1bd1dsd0h1ot6ela3vbhff1n0d8.jpg
06 Apr 2017   •   13:46

Oana Zamfir a difuzat, la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, dezvăluirile făcute de fosta șefă a Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, unde a vorbit despre tehnicile DNA de intimidare folosite în dosarul în care este acuzată de trafic de influență și spălare de bani.

Ana Maria Pătru a afirmat că procurorii DNA au forțat-o să-și concedieze avocații și, la solicitarea denunțătoarei ei, Irina Socol, să angajeze un anumit avocat care a pus-o să recunoască faptele pentru care a fost trimisă în judecată. Totul, doar pentru a ajunge cât mai repede lângă copilul ei de acasă.

”Faceţi un exerciţiu de imaginaţie să vedeţi cum e când o mamă e luată la 6 dimineaţa de lângă copilul ei. Copilul se uită la uşă să vadă dacă mama lui se întoarce acasă. Numai acest copil a fost lăsat să vină la mine cu mama mea. Săraca nu a putut să vină decât de două ori şi numai acest copil a fost lăsat să vină de la Bucureşti la Târgovişte la -25 de grade. Copilul meu este minor, are 17 ani, nu contează câţi ani are, contează ce a simţit şi cum a pătruns acest subiect. Copilul meu a fost traumatizat, în stare de şoc. Mi-a spus: mami, spune-le la procurori că ne sinucidem amândoi dacă nu-ţi dau drumul”, a spus Ana Maria Pătru.

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close