Antena 3 CNN Actualitate Formula 3 naşte dispute. Videanu vs. Vanghelie

Formula 3 naşte dispute. Videanu vs. Vanghelie

Formula 3 naşte dispute. Videanu vs. Vanghelie
10 Mai 2007   •   23:42
UPDATE: Marian Vanghelie nu mai demolează tribunele din Parcul Izvor. Primarul sectorului 5 a căzut la pace cu primarul general Adriean Videanu: raliul programat în ziua referendumului în Piaţa Constituţiei se va desfăşura în baza autorizărilor date de Municipalitate, fără să mai aibă nevoie şi de alte acte de la Primăria din sectorul-gazdă.

Primarul Capitalie nu a aşteptat ca Marian Vanghelie să-şi ducă la bun sfârşit ameninţările de a demola tribunele din Parcul Izvor şi a convocat o conferinţă de presă în care să-i dea replica edilului Sectorului 5. ?Domnul Vanghelie să respecte legea şi să-şi vadă de domeniul pe care îl administrează şi să respecte legea şi să nu încerce să intervină acolo unde nu are competenţe?, a declarat Videanu.

La ora 12, tribunele din parcul Izvor erau în continuare în picioare însă Marian Vanghelie avea utilajele pregătite pentru demolare. A anunţat însă că se va întâlni mai întâi cu edilul Capitalei într-o ultimă încercare de reconciliere. La ora 14.00, intra pe uşa primarului Videanu iar după o oră de discuţii se stabilise: cursa auto va avea loc aşa cum a fost autorizată de Primăria Capitalei iar primarul Vanghelie şi-a retras buldozerele şi macaralele din jurul Parcului Izvor.

Chiar şi fără întâlnirea de conciliere, primarul Videanu susţine că era convins că edilul de la Sectorul 5 nu ar fi dărâmat tribunele şi că declaraţiile sale se încadrau în contextul electoral.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close