Antena 3 CNN Actualitate Florin Piersic, vizitat la spital de Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila. Ultimele noutăți privind starea de sănătate a actorului

Florin Piersic, vizitat la spital de Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila. Ultimele noutăți privind starea de sănătate a actorului

Florin Piersic a primit vizita premierului Marcel Ciolacu şi a ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, la Spitalul Foişor din București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mai 2024   •   12:15

Update: Starea generală a lui Florin Piersic se ameliorează, iar actorul se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun, anunță Spitalul Foișor, după evaluarea făcută de medici duminică dimineață.

"Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 12.05.2024 de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici și de evoluție favorabilă a plăgii operatorii", potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, actorul "se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun".

Alexandru Rafila spune că Florin Piersic nu va fi transferat în următoarele două zile

Florin Piersic nu va fi transferat de la Spitalul Foișor în următoarele 48 de ore, afirmă ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

"Continuă tratamentul antibiotic, în mod evident. Nu urmează decât să se întâmple o monitorizare a pacientului.

La un moment dat, intervenția chirurgicală trebuie să se încheie, din punct de vedere al plăgii operatorii. Vom vedea în continuare pașii pe care îi indică echipa medicală multidisciplinară. Există cardiolog, anestezist, infecționist și medicul ortoped, care îl îngrijesc foarte bine, îi felicit și le mulțumesc tuturor", a declarat Alexandru Rafila.

Întrebat dacă Florin Piersic va fi transferat în următoarele 48 de ore, ministrul Sănătății a spus: "Nu, nu cred".

Alexandru Rafila și Marel Ciolacu l-au vizitat, duminică, la spital, pe Florin Piersic.

Ştirea iniţială:

"Nu (am date noi despre starea lui Florin Piersic - n.r.). Când avem, spunem. Deocamdată discutăm de stabilizarea pacientului", a spus Alexandru Rafila la intrarea în spital.

Marele actor Florin Piersic s-a ridicat în picioare iar de luni poate începe recuperarea, potrivit medicilor de la Spitalul Foişor. 

Florin Piersic nu se va putea întoarce însă curând pe scenă.

Evoluţia lui Florin Piersic este favorabilă, parametrii biologici s-au îmbunătăţit

Starea generală a lui Florin Piersic s-a ameliorat, anunța sâmbătă managerul interimar al Spitalului Foișor, Șerban Dragosloveanu.

Actorul este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni.

"Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni", potrivit unui comunicat semnat de managerul interimar al Spitalului Foișor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Șerban.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close