Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Florin Călinescu este mort de DOUĂ ZILE

Fiul lui Florin Călinescu este mort de DOUĂ ZILE

Fiul lui Florin Călinescu este mort de DOUĂ ZILE
foto: Captura video
24 Apr 2012   •   19:46

Se pare că Luca, fiul actorului Florin Călinescu, a murit cu două zile în urmă.

Gabriel Mareş, ataşatul de presă al Ambasadei României la Praga a declarat, pentru Jurnalul Naţional, că informaţia privind decesul lui Călinescu Luca a ajuns la personalul Ambasadei în cursul dimineţii de luni. „Luni dimineaţa, am aflat despre tragedie, pe căi informale. Confirmarea oficială a venit abia în cursul serii. Comunicatul Poliţiei a fost sec, precizând doar că a survenit decesul cetăţeanului român”.

De asemenea, Gabriel Mareş a lăsat să se înţeleagă că se cunosc unele detalii cu privire la circumstanţele şi ora exactă a decesului, dar aceste informaţii sunt deocamdată considerate cu caracter personal şi nu vor fi date publicităţii.

Conform Jurnalului Naţional, putem presupune că, din moment ce informaţia a ajuns la Ambasada României în cursul dimineţii de luni, decesul lui Călinescu Luca a survenit în cursul serii de duminică, iar corpul său a fost descoperit în cursul nopţii sau al dimineţii de luni.


Tânărul în vârstă de 24 de ani şi-a curmat viaţa. El se afla în Praga, unde filma pentru un proiect cinematografic, fiind asistent de producţie la un film.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close