Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Cezar Preda, acuzat că a agresat un poliţist

Fiul lui Cezar Preda, acuzat că a agresat un poliţist

Fiul lui Cezar Preda, acuzat că a agresat un poliţist
18 Aug 2008   •   11:39

Fiul preşedintelui PD-L Buzău, Cezar Preda, a fost implicat într-un conflict cu o patrulă de poliţie, duminică dimineaţă, în jurul orei 3.00, lângă o discotecă din apropiere de parcul Tineretului, din Buzău. În urma unei tamponări minore cu un taximetrist, tânărul de 22 de ani, a provocat un adevărat scandal, lovind maşina acestuia. Potrivit martorilor de la faţa locului, tânărul a avut un comportament violent şi faţă de patrula de poliţie care s-a deplasat la locul incidentului. Aceleaşi surse au declarat că tânărul a refuzat să se legitimeze şi că, mai mult, a luat chiar la bătaie pe unul dintre poliţişti.

Mircea Preda este în prezent cercetat pentru ultraj, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Poliţistul de la Serviciul de Ordine Publică şi-a menţinut plângerea împotriva fiului demnitarului democrat liberal. În schimb, taximetristul care iniţial l-a acuzat pe fiul lui deputatului PD-L de lovire şi distrugere şi-a retras plângerea, cele două părţi ajungând la o înţelegere.

?După ce tânărul de 23 de ani a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău pentru efectuarea de verificãări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi distrugere în timpul cercetărilor, taximetristul şi-a retras plângerea. Întrucât unul dintre poliţiştii care au intervenit la faţa locului a raportat că a fost agresat de către tânăr în momentul imobilizării, actele de cercetare au fost înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău pentru continuarea cercetărilor şi pentru adoptarea unei soluţii legale", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzãu, agentul Amalia Vlădescu.

Deputatul PD-L a declarat că a aflat de incident chiar de la fiul său, însă neagă ipoteza agresării unui poliţist. ?Ştiu că a fost o altercaţie însă nu pot să confirm din discuţiile cu băiatul meu că ar fi avut o problemă şi cu un poliţist. Dacă e aşa îşi va rezolva singur problemele, e un om matur care îşi rezolvă singur probleme. Să văd însă ceva care există şi care contrazice ce-mi zice băiatul meu, nu ce spune fiecare, eu infirm conflictul cu poliţistul. Dacă a fost o altercaţie, legea o va rezolva.? a declarat Cezar Preda.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close