Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Bercea Mondial, "Ambasador", îşi va boteza copilul "DNA Iulian"

Fiul lui Bercea Mondial, "Ambasador", îşi va boteza copilul "DNA Iulian"

basica.jpg
Foto: Facebook
de M.Z.    |    09 Iul 2014   •   10:33

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel - cunoscut ca şi Ambasador -, îşi va boteza copilul "DNA Iulian", potrivit Gândul.info.

Florin Anghel le-a spus unor rude că a ales acest nume în cinstea Parchetului anticorupţie care îl investighează. Clanul interlop Bercea mai are un membru cu nume exotic. Este vorba de unul dintre fiii lui Bercea Mondial, care a fost botezat „Judecător”.

Fiul lui Bercea Mondial a fost trimis în judecată în dosarul de şantaj, fiind şi cel care l-a denunţat pe fratele preşedintelui pentru înşelăciune şi trafic de influenţă.

De asemenea, Florin Anghel a fost condamnat definitiv la opt ani de închisoare, în dosarul în care tatăl său a primit 10 ani pentru tentativă de omor.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.


Citiţi şi: 
Cazul Băsescu-Bercea Mondial: Cronologia unei muşamalizări

×
Subiecte în articol: Bercea Mondial ambasador
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close