Antena 3 CNN Actualitate Fiul generalului de armată care a murit în tragedia de la Ferma Dacilor, înmormântat în secret

Fiul generalului de armată care a murit în tragedia de la Ferma Dacilor, înmormântat în secret

Fiul șefului Direcției de Informații a Armatei, mort la 21 de ani în incendiul de la Ferma Dacilor, a fost înmormântat în secret la cimitirul militar Ghencea.

de Ana Ciuvică    |    29 Dec 2023   •   16:36

În umă cu foarte puțin timp, s-a încheiat slujba de înmormântare de la cimitirul militar Ghencea, unde a fost înmormântat fiul generalului.

El a fost depus la capela cimitirului Bellu, împreună cu un prieten de-al lui, în urmă cu câteva zile. Apropiații au putut merge acolo pentru a-și lua rămas bun, însă în această dimineață a fost adus de acolo la cimitirul militar Ghencea.

Foarte multe persoane, inclusiv militari, l-au condus pe tânărul de 21 de ani pe ultimul drum.

Între timp, și alte familii se pregătesc să îi înmormântee pe cei dragi. Mâine vor avea loc alte două înmormântări. Este vorba despre prietenul fiului generalului care a fost depus la capel cimitirului Bellu împreună cu el, dar și despre fiul patronului care urmează să fie înmormântați mâine.

Opt persoane și-au  pierdut viața în total în această tragedie. Șapte dintre ele au fost identificate, însă una dintre ele este în continuare neidentificată. Conform anchetatorilor au fost găsite mai multe probe ADN care au fost duse la laborator și urmează să fie expertizate pentru a se stabili cu exactitate despre cine este vorba.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close