Antena 3 CNN Actualitate Filmul crimei de la hotel. Cum a premeditat băiatul de 24 de ani să își ucidă iubita de 17. Mărturia mamei Alexandrei

Filmul crimei de la hotel. Cum a premeditat băiatul de 24 de ani să își ucidă iubita de 17. Mărturia mamei Alexandrei

Filmul crimei de la hotel. Cum a premeditat băiatul de 24 de ani să își ucidă iubita de 17. Mărturia mamei Alexandrei
Filmul crimel de la hotelul din București. Sursă foto: Captură Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    27 Iun 2024   •   13:43

Apar detalii șocante ale crimei din BucureștiAlexandra, alături de iubitul ei, au fost găsiți morți într-o cameră de hotel din București. Tânărul ar fi ucis-o, în urmă cu două zile, după care și-ar fi pus capăt zilelor. 

Mama fetei de 17 ani a povestit că Alexandra a încercat să se despartă de tânăr, pentru că deja își făcuse un nou iubit. Însă acesta nu a acceptat ideea, motiv pentru care ar fi decurs la gestul extrem.

În ziua crimei, adolescenta a plecat spre școală, de unde nu s-a mai întors. 

”Trebuia să semneze atestatul. A plecat la școală la 9:30. Ultima dată am vorbit cu ea la 4:00. După, am primit un telefon, nu am reușit să răspund, și de atunci am sunat continuu, o zi și jumătate, și nu a mai răspuns nimeni la telefon.

După aceea, m-a sunat poliția și mi-a spus că fiica mea este decedată”, povestește femeia. 

Aceasta susține că nu îl cunoștea personal pe tânărul de 24 de ani, însă știa că acesta era extrem de furios după ce aflase că Alexandra are pe altcineva. 

”Eu l-am văzut o singură dată, pe stradă, și în rest în poze pe telefonul ei.

I-a spus că nu vrea să mai stea cu el. Ea avea deja pe altcineva, avea un prieten, și nu mai voia să stea cu el. El a aflat de acel prieten și i-a spart telefonul. A făcut screenshot pe telefonul lui, și i l-a spart pe al ei”, mai spune mama Alexandrei, cu ochii în lacrimi. 

Tânărul a cumpărat cuțitul de la un magazin din zonă

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul de 24 de ani a intrat în camera de hotel împreună cu fata de 17 ani, unde au rămas câteva ore. Cei doi apar în mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Ulterior, spre seară, a plecat singur din camera de hotel, a mers la un hipermarket din zonă de unde a cumpărat un cuțit mare de bucătărie. 

Ulterior, acesta s-a întors în cameră unde ar fi ucis-o pe fată cu mai multe lovituri de cuțit și și-ar fi pus capăt zilelor. 

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că fata de 17 ani și-ar fi dorit să se despartă de tânărul de 24 de ani, însă a fost ademenită de acesta în camera de hotel, unde ar fi fost ucisă.

Poliția Capitalei- Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

„La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat. În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător”, a anunțat Poliția. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsie.

×
Subiecte în articol: crima hotel București
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Vremea extremă face ravagii în Europa
x close